Ez a barát rendszeresen látogatja Michael Schumachert: "Nem hagyom magára"

Forma-1 látogatás Jean Todt Michael Schumacher barátok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jean Todt, Michael Schumacher korábbi csapatfőnöke és közeli jóbarátja redszeresen, havi két alkalommal meglátogatja a síbalesetben megsérült világbajnokot. 

A Ferrarival elért közös sikerek örökre összekovácsolták Michael Schumachert és Jean Todot: a páros szoros kapcsolatban állt a pályán és azon kívül is. A Ferrari egykori csapatfőnöke a koronavírus-járvány ellenére is havonta kétszer meglátogatja az egykori világbajnokot - írja a Daily Star.

- nyilatkozta Todt, aki büszke arra, hogy létrehozta az Agy- és Gerincvelő Kutatóintézetet, amelyhez Michael Schumacher is hozzájárult.

Michael Schumacher és Jean Todt Forrás: AFP/Damien Meyer

Schumacher egészségi állapotáról továbbra sem nyilatkozik a család. 2019-ben azt mondták, hogy a világbajnok a lehető legjobb kezekben van és mindent megtesznek érte, ami emberileg lehetséges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.