Tóth Gabi nem zárkózik el attól, hogy kistestvért szüljön kislányuknak, Hannarózának. Az énekesnő a családbővítésről beszélt a TV2 jótékonysági műsorában.

Tóth Gabi  is fellépett a TV2 Neked énekelek című jótékonysági műsorában. Az énekesnő elmondta, hogy nagyon élvezte a családjával töltött időt, mégis boldog, hogy újra a színpadon állhat. A családbővítés is szóba került, és elmondta, hogy vélekednek erről férjével, Krausz Gáborral.

„Fantasztikus érzés újra színpadon állni. (...) Nekünk nagyon nehéz és hosszú időszak volt. Nekem ez az időszak a családomról szólt, a gyermekemmel való szoros kapocsról szólt. Ha próbálom a rosszba megnézni a jót, akkor a férjemmel együtt így hármasban alkothattunk egy szövetséget, amin már semmi nem tud lazítani. Annyira sok közös élményben gazdagodtunk. Az anyaság semmit nem vett vissza belőlem, sokkal intenzívebben élek meg dolgokat„

– vallotta be Gabi.

"Nekünk már az is nagy csoda, hogy Hannaróza megérkezhetett az életünkbe. Természetesen nagyon örülünk, ha majd tudunk bővülni. Én hiszek az isteni gondviselésben, hogy minden úgy fog történni, ahogyan történnie kell"

-tette hozzá az énekesnő egyértelműen arra célozva, hogy a jövőben szívesen megajándékozná Hannarózát egy kistestvérrel.

Tóth GabiForrás: Tóth Gabi/Instagram