Tóth Andi a családjában is kívülállónak érzi magát olykor, édesanyja annak örülne a legjobban, ha visszaköltözne, de az énekesnő már nem tudná elképzelni magát ott. 

Tóth Andi évekkel ezelőtt egy tehetségkutatóban vált ismertté, azóta azonban sokat változott. A 22 éves énekesnő édesanyja nem is igazán tud azonosulni azzal az élettel, amit a lánya választott. "A szívem szakad meg, amikor sírva felhív, hogy megint bántanak, és 'lealkoholistáznak'. Anyukám nem tud azonosulni az életemmel" - árulta el a Story Magazinnak Andi. Hozzátette, édesanyja akkor lenne a legboldogabb, ha visszaköltözne Erdélybe, de ő már nem tudja ott elképzelni magát. 

Tóth AndiForrás: Tóth Andi/Instagram

"Nem azt a fajta életet élik, amit én, és ezért nem annyira értenek se engem, se a szakmát. Fekete báránynak érzem magam emiatt, kicsit kilógok a sorból otthon" - mondta Andi, akit sokáig nem a hangja miatt ismertek az emberek, de a Sztárban sztár ezen változtatott egy kicsit. "Előtte volt egy időszak, amikor inkább úgy éreztem, hírhedt lettem, mintsem híres. Nem a dalaimmal foglalkoztak az emberek" - mondta.