Várkonyi Andi új frizurája telitalálat volt: ez örök divat

Forrás: TV2 -
frizura Várkonyi Andrea hajhosszabbítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andreát a Neked énekelek című adománygyűjtő gálaműsorban láthatták a nézők ismét, ráadásul gyönyörű loknikkal: ez volt a hajkoronája titka. 

A Neked énekelek című jótékonysági gálaesten a koronavírus árváinak megsegítésére gyűjtöttek pénzt. A házigazdák pedig Stohl András és Várkonyi Andrea voltak, akit a nézők ebben a műsorban láthattak ismét a a műsorvezető szerepében a nézők, kicsit felfrissített megjelenéssel. Feltűnhetett ugyanis mindenkinek, hogy Várkonyi Andi haja sokkal hosszabb lett, mint volt.

"Manapság már nem lehet életkorhoz kötni a hajhosszabbítást: a hosszú és dús haj örök divat. Nem feltétlenül fiatalítja, hanem frissebb, lendületesebb megjelenést kölcsönöz. Várkonyi Andrea esetében jó döntés volt, hogy változtatott a megjelenésén" - mondta a Story Magazinnak a hajhosszabbításról.

A Neked énekelek műsorvezetői, Várkonyi Andrea és Stohl András Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.