Meghan és Harry többször is kiverték a biztosítékot mostanában a királyi családnál, most pedig újabb meglepetést okoztak: kijelentették, hogy szeretnének részt venni II. Erzsébet királynő jubileumi ünnepségén. 

Meghan és Harry Oprah-interjúja nagyon megrendítette a királyi családot, főleg az a rész, melyben a páros rasszista megnyilvánussal vádolta az egyik családtagot. Ezt követte Harry herceg podcast interjúja, melyben arról beszélt, hogy 28 és 32 éves kora között egy rémálom volt az élete, ráadásul édesapja ugyanolyan ridegen bánt vele, ahogy annak idején őt nevelték. 

A királyi család nagyon kiakadt ezeken a szókimondó nyilatkozatokon, hisz az ő köreikben az a szokás, hogy a nyilvánosságot kizárva oldják meg a problémáikat. Azt rebesgetik, hogy még az amúgy birka természetű II. Erzsébet is kiakadt unokájára. A páros azonban ennek ellenére úgy döntött, hogy szeretnének részt venni a királynő platinajubileumán, mely során 2022 júniusában négynapos hosszú hétvége keretein belül ünneplik meg Erzsébet királynő 70 éves uralkodását Nagy-Britanniában - adta hírül a The Sun.

Dagad ismét a botrány Meghan és Harry körülForrás: Getty Images/2017 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A palota dolgozói már most amiatt aggódnak, hogy fogják megoldani, ha megjelenik Harry és Meghan. Nagyon sok kérdés merül fel ezzel kapcsolatban:

Harry ott akar lenni. Ez már most fejfájást okoz, nagyon kínos lesz. Hova rakjuk őket, ha megjelennek? Milyen eseményeken vehetnek részt? Ez lesz a királynő uralkodásának 70. évfordulója, nem szabad, hogy bármi beárnyékolja. Már most rengeteg kérdés felmerült, hogy mit kezdjünk Harryvel és Meghannel."