édesanya szexi dj Voksán Virág lemezlovas visszatér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi DJ komoly döntést hozott, újra a bulik királynője lesz.

Voksán Virág, aki az elmúlt években csak otthon bulizott két kisgyermekével, most úgy döntött, hogy a nyár folyamán újra dolgozni kezd. A lemezlovas bevallotta, hogy nem bírja tovább zene nélkül - írta a promotions.

Voksán Virág Forrás: Instagram, Voksán Virág

"Tizennégy éve csinálom, de a gyerekek születése után szünetet tartottam. Igazság szerint már tavaly nyáron visszamentem volna dolgozni, de a pandémia miatt nem lehetetett, pedig voltak lekötött bulik. Most, hogy jött az enyhítés, újra foglalnak le bulikat. Nem gondolom, hogy ugyanaz lesz a tempó, mint korábban, annyit nem bírnék. Nem lenne gond, hogy éjszaka nem vagyok otthon, mert a gyerekek akkor alszanak, a baj a másnap, mert ha hazaérek reggel, aludnék egész nap, de azt nem lehet két kicsi gyerek mellett, ezért kevesebb fellépést vállalnék. Szerencsére a párom sokat segít."

-mesélte a dögös DJ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.