Molnár Anikó szerint, ha nem szerepel a valóságshow-ban, most már feleség lenne

párkacsolat párkeresés Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon vágyik egy igazi társra Molnár Anikó, ám borzasztó nehéz neki a társkeresés. Szerinte ebben az is közrejátszik, hogy ismert személy.

Régóta magányos Molnár Anikó, hiába keresi, nem találja a nagy Ő-t. A sztár bevallotta, nagyon nehéz társra lelni, egyszerűen kiábrándító a helyzet.

„Ami most a párkeresés terén tapasztalható, attól én teljesen el vagyok keseredve. Pedig egy nő semmire sem vágyik jobban, mint egy olyan férfira, akire emberileg felnézhet és kölcsönösen számíthatnak egymásra. Én az igazi retró párkapcsolatban hiszek és egy olyan társban, aki betölti a klasszikus férfiszerepet, és aki mellett egy nő igazán nő lehet minden gyengeségével, erősségével és esendőségével együtt. Hisz mindenkinek arra van szüksége, hogy legyen mellettem egy olyan ember, akire mindig mindenben számíthat és aki segít mindenben" – mesélte Anikó a Blikknek.

A sztár úgy érzi, az ő helyzetét az is nehezíti, hogy ismert személy. Szerinte, ha anno nem jelentkezik a realitybe, már lehet, hogy házas lenne.

Molnár Anikó szerint neki nehezebb párt találnia. Fem3

„Az ismertség ilyenkor egyáltalán nem előny, mert nem tudhatom, hogy valaki miért akar megismerkedni velem. Lehet, hogy csak fogadásból, hogy ki tudjon pipálni egy ismert nőt a listájáról. Én pedig nem akarok „trófea" lenni. A másik, amiért ez az ismerkedési forma nem való nekem, hogy egyszerűen nincs időm a sok vakrandira.

Kis túlzással azt kell mondanom, ha nem mentem volna annak idején a ValóVilágba, ma szerintem már boldog feleség lehetnék. Legalább az ilyen fogadásból randizókat ki tudnám szűrni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.