Ahogy mi is beszámoltunk róla, Szente Gréti lett az Exatlon Hungary 2021-es győztese. A lány még ma sem hiszi el, hogy megnyerte a versenyt.

Elképesztő küzdelmet folytatott egymással Szente Gréti és Buzási Dóri az Exatlon női győztese címért. Végül Gréti gyorsabbnak bizonyult, így ő nyerte meg a csatát. A lány sokáig nem találta a helyét a versenyben, végül azonban valami átkattant benne és utána már elhitte, hogy képes megnyerni a versenyt.

szente gréti exatlontv2

Grétivel a Bors készített interjút a győzelme után, mely során elmondta, hogy amikor megkezdődött az egyéni szakasz, úgy érezte, ez mégse neki való, hiányzott neki a csapat támogatása. Úgy érezte, mintha nem menne neki ez a része a versenynek. Elbizonytalanodott, aztán jött a Hármak viadala és akkor végre azt érezte, hogy hisz magában, elhitte, hogy képes megnyerni a versenyt.

Úgy voltam vele, hogy bárki is fut mellettem, nekem azt kell magamból kihozni, ami a legjobb"

- mondta Gréti, akinek sikerült kihozni magából a maximumot. A győzelem pillanatában úgy érezte magát, mint aki lebeg, de még mindig nem fogta fel teljesen, hogy ő az Exatlon Hungary 2021-es győztese.