Mészáros Árpád Zsolt milliók édesanyja csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operettszínház színésze, Mészáros Árpád Zsolt utólag értesült csak arról, hogy az édesanyja kezességet vállalt a szomszédja kölcsönére, ám az illető azóta elhagyta az országot, a pénzt pedig azóta is az idős asszony fizeti.

Csaló szomszéd verte át Mészáros Árpát Zsolt édesanyját.

"Az egyik szomszédja fiának a kezese lett. Mint utóbb kiderült, nem volt minden rendben körülöttük. Amikor a törvény is elkezdte őket cseszegetni, külföldre költöztek"- mondta el a Tények Plusznak a színész.

MÁZS édesanyja azóta kifizette a másfél millió forintos tartozást, ami felett kezességet vállalt, de most további 4 millió hétszázezer forintot követelnek rajta. Az asszony nyugdíjának a nagy részét most levonják.

"Anyukám sírva mondta, hogy kisfiam, még a halálom után is fizetni fogok. Az bántja őt, hogy fizeti ezt a tartozást, hiába kuporgat, hiába az akciós termékeket veszi meg, nem úgy éli meg a két diplomájával és az átdolgozott éveivel a nyugdíjas kort, hogy jól érzi magát. Inkább kifizeti más tartozását, de majd valószínűleg megöröklöm tőle én is"

- dühöngött Zsolt, aki reméli, hogy idővel mégis előkerül az őket megkárosító csaló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.