Palvin Barbi sikeresebb, mint valaha: ekkora a szupermodell becsült vagyona

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin -
divatvilág Palvin Barbara szupermodell vagyon Dylan Sprouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi révbe ért: a legnagyobb divatcégek versengenek érte és magánéletében is megtalálta a boldogságot Dylan Sprouse oldalán.

A 27 éves magyar szupermodellnek nagyon jó éve volt: a nemzetközi divatcégek imádják, egyre több megkeresést kap. 2019-ben egyik legnagyobb álma vált azzal valóra, hogy Victoria's Secret modell lett, azóta pedig egyre több reklámmegkeresés érkezett hozzá, legutóbb a L'Officiel Italia nevű divatmagazin borítóján is ő szerepelt.

Közben párjával is készítettek, egy saját, hatalmas nézettséget hozó valóságshow-t és 2020 őszén egy új oldalát is megmutatta, az egész világ előtt műsorvezetőként szerepelt az MTV EMA gáláján, amelynek ráadásul éppen Magyarország adott otthont.

Palvin Barbara vagyonát 8 millió dollárra becsülik a szakértők. Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Ezek után nem meglepő, hogy a Forbes által a közelmúltban 8 millió dollárra (2,2 milliárd forintra) becsült vagyona a szakértők szerint az év végére akár a 10 millió dollárt (2,8 milliárd Ft-ot) is elérheti, amellyel nagyot ugorhatna a világ legtöbbet kereső szupermodelljeinek listáján, amelyen jelenleg a 17. helyet foglalja el - írja a Blikk.

Barbi karrierje tehát egyre szárnyal, határ a csillagos ég, ő pedig izgatottan várja, mit hoz még a jövő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.