Óriási meglepetés! Ő lesz az idei MTV EMA gála egyik hazai műsorvezetője - Fotó

Forrás: Shutterstock -
modell Palvin Barbara műsorvezető 2020 MTVA EMA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén Magyarországról tudósít az MTVA EMA gála, ami a koronavírus miatt egy rendhagyó online show-val jelentkezik. Az este egyik hazai műsorvezetője, a magyar szupermodell, Palvin Barbara lesz. 

A könnyűzenei élet egyik legfontosabb eseménye, az MTVA EMA gála idén rendhagyó módon egy online show-val jelentkezik a hazai fővárosból, Budapestről és Londonból. A rendezvény történetében először kerül középpontba Magyarország - írja a Blikk.

Az esemény november 8-án kerül megrendezésre, amelynek köszönhetően hazánk különleges helyszíneit láthatják majd világszerte.

Az est egyik házigazdája a gyönyörű modell, Palvin Barbara lesz, aki a rendezvény helyszíneiről és a kulisszák mögül jelentkezik majd.

Műsorvezetői szerepben láthatjuk hamarosan Palvin Barbarát Forrás: FilmMagic/2020 FilmMagic/Gregg Deguire

"Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek ennek a rangos, nemzetközi eseménynek az egyik magyarországi műsorvezetője, az pedig külön öröm, hogy ráadásul Magyarországról jelentkezhetek majd be a műsor során. Azt hiszem ez egy hatalmas lehetőség az országnak, végre megmutathatjuk a világnak, hogy milyen gyönyörű hazánk van"

- mondta boldogan Barbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.