Új szerelmével kapták lencsevégre Feke Pált – Választottja televíziós személyiség – Fotó

párkapcsolat szerelem Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válása után ismét rátalált a szerelem Feke Pálra. A színészt most új kedvesével kapták lencsevégre egy nyilvános eseményen.

Ragyog a boldogságtól Feke Pál, a színész ismét szerelmes a válása után másfél évvel. Ugyan nem szívesen beszél magánéletéről a sztár, de Bors olvasója kiszúrta őt és a párját a Fővárosi Nagycirkusz szabadtéri előadásán:

„A családommal voltunk az előadáson, amikor megakadt a szemem az egyik kedvenc színészemen, a másik sorban ülő Feke Pálon és mellette egy csinos lányon. Látszott rajtuk, hogy nagyon kedvelik egymást, mert végig szorosan összesimultak. Szinte el sem engedték egymás kezét, jó volt nézni őket. Szemmel látható volt, hogy összetartoznak, végül együtt hagyták el a nézőteret"

A Fővárosi Nagycirkusz honlapján pedig látható is róluk egy fotó. Feke Pál csak visszafogottan nyilatkozott, de megerősítette a hírt, valóban újra párra talált.

Új szerelmével kapták lencsevégre Feke Pált Fotó: Urbán Ádám/Fővárosi Nagycirkusz

„Új korszak kezdődött az életemben, és nagyon boldog vagyok. Nórival óriási találkozás a miénk, a szerelem csak úgy jön, nem számít rá az ember. De ahogy eddig sem teregettem ki a magánéletemet az újságok hasábjain, ezután sem szeretném"

– mesélte a lapnak a színész.
A Bors utánajárt, és kiderült, választottja nem más, mint a Pesti TV és a Kossuth Rádió munkatársa, Mészáros Nóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.