Vasárnap megszületett Meghan és Harry második gyermeke, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. A névválasztás hatalmas port kavart, az egész világ felkapta a fejét, vajon mit szól a királynő, hogy a hercegi pár az ő becenevét adta gyermeküknek. 

Harry és Meghan a Lilibet nevet adták kislányuknak, mely II. Erzsébet királynő beceneve volt. Bár sokan azt gondolják, hogy Harry azért adta ezt a nevet kislányának, mert békülni szeretne a királynővel, valójában nem így van. A sussexi herceg már azelőtt tudta, hogy így szeretné hívni leendő kislányát, mielőtt megismerkedett volna Meghan-nel - írja a Mirror

Azt nem tudni, hogy Harry és Meghan tájékoztatta-e a királynőt lányuk születése előtt, hogy a Lilibet nevet szánják neki, de a bennfenntesek szerint valójában Harry már évekkel ezelőtt jelezte ezt a szándékát a királynőnek.

Harrynek mindig is csodálatos kapcsolata volt nagymamájával, ami még bizarrabbá teszi, hogy az utóbbi pár évben mindent megtett annak érdekében, hogy veszélyeztesse ezt a kapcsolatot. Hihetetlenül szoros kapcsolatban álltak egymással, nagyon mély és személyes beszélgetéseket folytattatak Harry gyerekkorától egészen a közelmúltig"

- mondta egy meg nem nevezett forrás.

Harry herceg, aki mindig is nagymamája és édesanyja után szerette volna elnevezni kislányátForrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool

Harry állítólag soha sem titkolta, hogy ha saját családja lesz, akkor lányát életének két legfontosabb női alakjáról, a királynőről és édesanyjáról nevezné el. Amikor megemlítette a Lilibet nevet Meghan-nek, neki is tetszett az ötlet.

Megfelelő tisztelgés ez a királynő előtt, és sokan remélik, hogy ez közelebb hozza egymáshoz a családot."

Úgy tűnik, hogy a királynő is kezd megenyhülni Harry irányába, privát ebédre hívta a herceget, ahol hosszú idő után végre lesz alkalmuk kettesben beszélgetni.