Újabb titokra derült fény: ekkor döntötte el Harry, hogy Lilibetnek fogja hívni kislányát

Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool -
királyi család II. Erzsébet brit királynő Lilibet Diana Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap megszületett Meghan és Harry második gyermeke, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. A névválasztás hatalmas port kavart, az egész világ felkapta a fejét, vajon mit szól a királynő, hogy a hercegi pár az ő becenevét adta gyermeküknek. 

Harry és Meghan a Lilibet nevet adták kislányuknak, mely II. Erzsébet királynő beceneve volt. Bár sokan azt gondolják, hogy Harry azért adta ezt a nevet kislányának, mert békülni szeretne a királynővel, valójában nem így van. A sussexi herceg már azelőtt tudta, hogy így szeretné hívni leendő kislányát, mielőtt megismerkedett volna Meghan-nel - írja a Mirror.

Azt nem tudni, hogy Harry és Meghan tájékoztatta-e a királynőt lányuk születése előtt, hogy a Lilibet nevet szánják neki, de a bennfenntesek szerint valójában Harry már évekkel ezelőtt jelezte ezt a szándékát a királynőnek.

- mondta egy meg nem nevezett forrás.

Harry herceg, aki mindig is nagymamája és édesanyja után szerette volna elnevezni kislányát Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool

Harry állítólag soha sem titkolta, hogy ha saját családja lesz, akkor lányát életének két legfontosabb női alakjáról, a királynőről és édesanyjáról nevezné el. Amikor megemlítette a Lilibet nevet Meghan-nek, neki is tetszett az ötlet.

Úgy tűnik, hogy a királynő is kezd megenyhülni Harry irányába, privát ebédre hívta a herceget, ahol hosszú idő után végre lesz alkalmuk kettesben beszélgetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.