Emlékszel még rá? Így él most Miss Bee, a Bestiák egykori énekesnője

Bestiák Miss Bee énekesnő Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bedhy, Honey és Miss Bee alapították a Bestiák zenekart, óriási sikereket értek el a 90-es években Kozso menedzselésével. A most 45 éves Miss Bee, azaz Somorjai Ilona a spiritualitás és az önszeretet útjára lépett, de az éneklést sem adta fel teljesen.

Az énekesnő a Bestiák Retro showműsorával járja az országot, továbbra is szerelem számára a színpad, ám az elmúlt években a spiritualitás felé fordult. Arra törekszik, hogy minél inkább jóban legyen önmagával, illetve, hogy tudatosan élje az életét. Nem egyedül járta be ezt az utat, voltak segítői.

"2006-ban nem tudom magammal már jól elleni, nem éreztem jól magam a bőrömben. Akkor még gyerekcipőben járt ez az egész tudatos lét, de bevonzottam, mert szerettem volna fejlődni ebben. Szépen ráléptem erre az útra, amit - mint tudjuk - sokan azért hagynak félbe, mert rögös és sok fájdalommal jár. Bele kell állni a félelmeinkbe, és olyan hitrendszerekben, amiket nulla éves korunktól, sőt az már az anyaméhben kódoltak belénk. (...) A rendszer úgy van kitalálva, hogy egymást segítsük, aki segít, maga is gyógyul, sok tanítót, sok tanítást elfogyasztottam" - mondta az énekesnő a Life TV Ébredj velünk műsorában.

Miss Bee, a Bestiák egykori énekesnője Forrás: Life TV



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.