Détár Enikő nyolc évvel ezelőtt vált el Rékasi Károlyról. Embert próbáló időszak volt, ami nagyon megviselte a színésznőt, de hamarosan érkezett az új szerelem az életébe Péter személyében.

Détár Enikő egy bohém lélek kalandjaként tekint életére, de neki is voltak nehéz időszakai, például, amikor örökre búcsút intettek egymással volt férjével, Rékasi Károllyal. 

Ami nekem ebben az egészben fontos – és most már örömet ad –, hogy emberhez méltó módon tudunk beszélgetni Karival, és hogy a gyermekeim tartják a kapcsolatot azapjukkal"

- meséli a színésznő a holnap megjelenő HOT! magazinban. Nehéz időszak volt, de szerencsére mára már elásta a csatabárdot volt férjével.

Sztárban sztár 2017, Détár EnikőFotó: Polyák Attila - Origo

Enikő arról is beszél, hogyan sokan azt gondolták, nincs jövője a Péterrel való kapcsolatának.

Egyrészt mert azt mondják, hogy a nagy szakítás utáni gyors szerelem egyfajta tranzitkapcsolat. De ezzel nem is foglalkoztam. Ezért vetettem bele magam az új szerelembe, magam mögött hagyvaminden rosszat. Nem volt »piackutatás«, nem mértem fel a terepet. Amikor eldöntöttem fejben, hogy továbblépek, másnap találkoztam Péterrel. Jött, megláttam, felszedtem – és ennyi!"- mesélt őszintén a színésznő élete sarokpontjairól a frissen megjelenő HOT!-ban!