Dél-Afrikai Köztársaság szülés tízes ikrek világrekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dél-afrikai kormány a közösségi médiában kért segítséget, hogy megtalálják az asszonyt, aki a napokban tízes ikreknek adott életet.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Gosiame Thamara Sithole tízes ikreknek adott életet június 7-én a Dél-afrikai Köztársaságban. A kormány kutatni kezdett a család után, de nem találtak bizonyítékot a létezésükre, így a közösségi médiában kértek segítséget.

A Mirrorúgy tudja, hogy megtalálták az asszonyt, de azt egyelőre nem tudni, hogy valójában hány gyermeket szült. Gosiame terhessége alatt az orvosok sem tudták megállapítani, hogy hány babát hord a szíve alat, először hat, majd nyolc embriót láttak az ultrahangon. A hírek szerint végül tíz gyermeket segítettek világra császármetszéssel, az édesanya pedig ezzel világrekorder lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.