Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudiát egy igazán romantikus randevúval lepte meg párja a 3. házassági évfordulójuk alkalmából.

Liptai Claudia Instagram-oldalán számolt be arról, milyen romantikus megeleptésben volt része. Férje, Ádám a haramdik házassági évfordulójuk alkalmából gyönyörű helyre vitte őt vacsorázni. Claudia megható posztban köszönte meg a randit, és az együtt töltött éveket.

"3. házassági évforduló. Randiztunk. Tali klasszikusan a Nyugatinál a forgó óra alatt. Ott állt széles mosollyal. Átölelt és azt mondta gyönyörű vagyok. Belekaroltam és vitt a meglepetés helyre vacsorázni. A tetőn a látvány magával ragadó volt. Budapest ebből a szögből is gyönyörű! Az étel fenséges volt és a személyes DJ-m remek zenéket pörgetett. Még táncoltunk is. Mondjuk a hangerő mértéke miatt kicsit zajosabb volt a cipőnk kopogása de sebaj a társaság a lényeg. És az semmihez sem fogható már 6 éve! Szeretlek Pataki Ádám" - írta Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.