Horrorisztikus: súlyos égési sérülése miatt úgy néz ki, akár egy zombi- Fotó

Forrás: Shutterstock -
égés sérülés baleset zombi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy súlyos baleset következtében borzalmas égési sérüléseket szenvedett egy férfi, ám az eltorzult teste ellenére is igyekszik teljes életet élni.

Igazi horror, ami a szerencsétlen Zaiddal történt, a férfi egy baleset következtében súlyos égési sérüléseket szenvedett. Már az is csoda, hogy egyáltalán életben maradt, mégis gyakran bántják, szétégett és eldeformálódott arca miatt. Sokan azt mondják, hogy úgy néz ki, mint egy élő zombi.

Gyakran előfordul az is, hogy az utcán a gyerekek felsikítanak, amikor meglátják, mert annyira félelmetes a látvány. A férfinek boldog magánélete van, hiszen párja úgy szereti, ahogy van, és a barátai is mellette állnak. Zaid teljes életet él, és még számtalan célja van az életben, szeretne spanyol-angol tolmács lenni, illetve a mentősöknek hívásfogadással segíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.