"Mindannyian szorítunk érte" - Eriksennek és családjának küldött üzentet Vilmos herceg

Forrás: 360b/Shutterstock -
foci EB Vilmos herceg Eriksen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg is követi az Eb eseményeit, Twitteren üzent a válságos állapotba került Eriksennek és családjának.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, drámai pillanatnak lehettek szemtanúi a dán-finn Eb-meccs nézői. A dánok 10-es számmal játszó középpályása, Christian Eriksen az első félidő végén összeesett, és a pályán újra kellett éleszteni.

Forrás: AFP/Wolfgang Rattay

Utóbb kiderült, hogy csapattársa életmentő segítsége nélkül talán a mentősök sem jártak volna sikerrel.
Az egész világ feszülten figyeli, hogy mikor változik meg a sportoló állapotra. A focisták közül Cristiano Ronaldo üzenetet is küldött az életéért küzdő férfinak.

Ám úgy tűnik, hogy nem csak a sportemberek, de maga Vilmos herceg is a szívén viseli Eriksen sorsát, Twitter-oldalán üzenetet küldött neki.

"Biztató híreket kaptunk Christian Eriksenről, mindannyian szorítunk érte és küldjük az erőt a családjának. Nagy gratuláció az orvosi csapatnak és Anthony Taylor játékvezetőnek, akik nyugodtan és gyorsan kezelték a helyzetet" - áll a herceg üzenetében.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.