Vilmos herceg is követi az Eb eseményeit, Twitteren üzent a válságos állapotba került Eriksennek és családjának.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk,  drámai pillanatnak lehettek szemtanúi a dán-finn Eb-meccs nézői. A dánok 10-es számmal játszó középpályása, Christian Eriksen az első félidő végén összeesett, és a pályán újra kellett éleszteni.

Forrás: AFP/Wolfgang Rattay

Utóbb kiderült, hogy csapattársa életmentő segítsége nélkül talán a mentősök sem jártak volna sikerrel.
Az egész világ feszülten figyeli, hogy mikor változik meg a sportoló állapotra. A focisták közül Cristiano Ronaldo üzenetet is küldött az életéért küzdő férfinak.

Ám úgy tűnik, hogy nem csak a sportemberek, de maga Vilmos herceg is a szívén viseli Eriksen sorsát, Twitter-oldalán üzenetet küldött neki.

"Biztató híreket kaptunk Christian Eriksenről, mindannyian szorítunk érte és küldjük az erőt a családjának. Nagy gratuláció az orvosi csapatnak és Anthony Taylor játékvezetőnek, akik nyugodtan és gyorsan kezelték a helyzetet" - áll a herceg üzenetében.

Egy helyen minden, ami foci Eb!
Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.