Azt hazudta a randin, hogy meghalt a felesége, ám a nő rendszeresen posztolt Instára

feleség randi hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elsőre nagyon cukinak tűnt Sissy randipartnere. Majd egy tragikus hírről számolt be: elveszítette feleségét. Csakhogy később kiderült, a nő nagyon is életben van.

Sissy Hankshaw azt gondolta, hogy végre talált egy normális férfit, a 25 éves általános iskolai tanár személyében. A férfi egy szívszorító történetet is elmesélt arról, hogy elveszítette a feleségét, és egyedül neveli a kisfiát, akire a randi alatt a kollégái vigyáznak.

Ám Sissy kis nyomozásba kezdett, ugyanis kíváncsi volt a férfi egykori feleségére. Meg is találta az Instagram-oldalát, ám akkor képedt el igazán, amikor megmutatta a barátnőjének, és látta, hogy új posztokat tett ki.

@sissyhankshaw

#stitch with @findingmrheight sorry Ashley your husband told tinder girls you were dead ;/

♬ original sound - Sissy Hankshaw

„Ekkor még mélyebbre ástam, és az egész család történetét megismertem. A felesége nagyon is él, és ráadásul együtt is vannak. Pedig olyan normálisnak tűnt, hosszú idő óta ő volt az, aki megfogott" – mesélte a lány.

Amikor kérdőre vonta a férfit, az fel volt háborodva, és vérig sértődött – írta az Indy100.
A nő a TikTokon mesélte el a történetet, amin sokan kiakadtak.
"Bocsáss meg, Ashley, amiért a férjed Tinderen azt mondta, hogy halott vagy!" – üzent Sissy a a feleségének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.