Harapásnyomokkal az arcán pózolt Ewan McGregor lánya a vörös szőnyegen - Fotó

fotó Clara McGregor vörös szőnyeg Ewan McGregor premier kutyaharapás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Clara McGregor Instagram-oldalán tett közzé egy fotót, mely során a vörös szőnyegen pózolt egy Las Vegas-i filmbemutatón. A fotót az teszi rendhagyóvá, hogy a színésznő arcát harapásnyomok csúfítják.

A színésznő kutyatámadás áldozata lett közvetlenül 30 perccel a filmbemutató előtt. Az állat Ewan McGregor lányának az arcát marta meg, de Clarat ez a fájdalmas és traumatikus élmény sem tántoríthatta el attól, hogy a vörös szőnyegre lépjen. Instagram-oldalán meg is mutatta követőinek, hogy mutatott harapásnyomokkal az arcán a vörös szőnyegen és a kórházban - írja a Gala.

Claranak nyomós oka volt arra, hogy nem akarta elmulasztani a premiert, ő ugyanis a "A szülinapi torta" című film producere, melyben édesapja többek között Val Kilmer oldalán főszerepet játszik. Clara nem veszítette el a humorérzékét, pár nappal a támadás után Instagram-sztorijában posztolt egy fotót "Smink a kutya fogainak jóvoltából" felirattal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.