Pár hete robbant be a hír, hogy Jennifer Lopez vőlegényével történt szakítása után pár hétre rá újra összejött exével, Ben Affleckkel. Azóta több lesifotó is bizonyította, hogy a két sztár között izzik a levegő, le sem tagadhatnák, hogy odavannak egymásért. 

Jennifer Lopez négy együtt töltött év után áprilisban szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel. Az énekesnő nem búslakodott sokáig, gyorsan felmelegítette a káposztát és összejött exével, Ben Affleck-kel. A jelek szerint ez nem csak egy múló hóbort,  egy meg nem nevezett forrása szerint a sztárpáros már az összeköltözést tervezi.

J.Lo már össze is csomagolt Miamiban és jelenleg iskolát keres 13 éves gyermekei számára Los Angelesben. A forrás szerint Kaliforniába költözik a sztármami és Los Angeles lesz a bázisa. Ez pedig azt jelenti, hogy sok időt tud majd együtt tölteni Ben Affleckkel.

Jennifer Lopez és Ben Affleck a Gigli című filmbenForrás: AFP

A minap pedig egy videó is előkerült a turbékoló gerlepárról, amint J.Lo húgának 50. születésnapi bulijának heves csókot váltanak egymással. A felvételt látva megkérdőjelezhetetlen, hogy a két világsztár egyenesen odavan egymásért.

A felvétel megtekintéséhez kattints IDE.