Vajna Tímeát sokan piszkálják azzal, hogy ideje lenne gyermeket vállalnia, hisz lassan betölti a 39. életévét. A celebnek viszont nyomós indoka van, miért nem szeretné elsietni a gyermekvállalást.

Vajna Tímeát nagyon megviselte, hogy az újságok arról cikkeztek, hogy a barátai sokat piszkálják amiatt, hogy vállaljon végre gyereket. Bár húga szülése óta benne is felerősödtek az anyai érzések, ráadásul párja, Zoli is vágyik egy trónörökösre, Timi szerint még nem érkezett el a megfelelő idő. Andy Vajna özvegye Instagram sztorijában fakadt ki követőinek, azt állítva, hogy egyik barátja sem unszolja a gyerekvállalással.

Vajna TímeaVajna Tímea

Most az a fontos, hogy megtaláljam a lelki békémet, nyugalmamat, a rengeteg fájdalom, harc és stressz után, ami lassan három éve folyik. Valamint először szeretném megteremteni a megfelelő környezetet. Biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom, soha nem szülnék érdekből.."

- írta Timi Instagram-oldalán és azt is hozzátette, hogy egészségileg sincs rendben, ugyanis endometriózisa van és a stressz egyéb károkat is okozott a szervezetében. Neki az a legfontosabb, hogy a pici szerető családba szülessen , akkor, amikor eljön az ideje. 

Az endometriózés miatt folyamatosan fogamzásgátlót kell szednem, hogy ne ájuljak el az erős fájdalomtól havonta. Eddig még nem próbáltam teherbe esni. Majd ha úgy érzem...teljes szívvel és lélekkel..nyugalomban."