Vajna Tímea elárulta, miért nem esett még teherbe: közösségi oldalán fakadt ki

Vajna Tímea -
endometriózis vetélés gyerekvállalás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímeát sokan piszkálják azzal, hogy ideje lenne gyermeket vállalnia, hisz lassan betölti a 39. életévét. A celebnek viszont nyomós indoka van, miért nem szeretné elsietni a gyermekvállalást.

Vajna Tímeát nagyon megviselte, hogy az újságok arról cikkeztek, hogy a barátai sokat piszkálják amiatt, hogy vállaljon végre gyereket. Bár húga szülése óta benne is felerősödtek az anyai érzések, ráadásul párja, Zoli is vágyik egy trónörökösre, Timi szerint még nem érkezett el a megfelelő idő. Andy Vajna özvegye Instagram sztorijában fakadt ki követőinek, azt állítva, hogy egyik barátja sem unszolja a gyerekvállalással.

Vajna Tímea Vajna Tímea

- írta Timi Instagram-oldalán és azt is hozzátette, hogy egészségileg sincs rendben, ugyanis endometriózisa van és a stressz egyéb károkat is okozott a szervezetében. Neki az a legfontosabb, hogy a pici szerető családba szülessen , akkor, amikor eljön az ideje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.