Tebogo Tsotetsi, a nem régiben tízes ikreket világra hozó Gosiame Sithole élettársa azt állítja, hogy egy héttel a születésük után sem találkozott gyermekeivel.

A világrekordot is megdöntő dél-afrikai nő élettársa attól tart, hogy a terhesség csak álhír volt, ugyanis nem látott bizonyítékot arra, hogy gyermekei léteznek -írja a The Sun.

Azt állítja, hogy gyermekei anyja eltűnt, és utoljára június 7-én látta, közvetlenül azelőtt, hogy vajúdni kezdett, és kórházba szállították a dél-afrikai Pretoriában. Ott állítólag hét fiút és három lányt szült 29 hetes terhesen, ám hivatalos bizonyíték nem volt a születésükről.

Forrás: Shutterstock

Gyermekei születése után az apa azt mondta, az édesanyja hét hónapos és hét napos terhes volt, amikor világra hozta a kicsiket, és nem tud sokat beszélni a történtekről, mert érzelmileg nagyon mélyen érintette, hogy tízes ikreket hozott a világra.

Az édesanya nem mondta el élettársának, hol van, és a csecsemők állapotáról sem tájékoztatta őt. A legjobban az aggasztja, hogy nem tudja, hova tűnt gyermekei édesanyja.

Dini Mawela, a Sefako Makgatho Egészségtudományi Egyetem professzora szerint az eset ritka, és a csecsemők a következő néhány hónapot biztosan inkubátorban töltik.