Kitálalt Maradona ápolónője: "Megölték Diegót"

halál ápolónő Diego Maradona vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan elérkezik a tárgyalás napja Diego Maradona halálával kapcsolatban. Az ügyvédje után most a futballista ápolónője is megszólalt, aki azok közé a vádlottak közé tartozik, akiket 8 és 25 év közötti börtönbüntetés fenyeget.

Jelenleg is tartanak a meghallgatások Diego Maradona novemberi halálának körülményeivel kapcsolatban. A jelenlegi állás szerint az orvosai és ápolói közül hetet vádolnak a legendás argentin labdarúgó és edző megölésével. Ha az ellenük felhozott vádak beigazolódnak, akkor ők a tárgyaláson 8 és 25 év közötti börtönbüntetésre is számíthatnak

Közülük az egyik, egy ápolónő, Dahiana Gisela Madrid, aki a futballista mellett volt az ügyvédjén keresztül kitálalt. Védője szerint ügyfele csak követte az orvosok utasításait, akik az ápolónő elmondása alapján semmit sem tettek a beteg megmentéséért és kínjai csökkentéséért.

"Megölték Diegót. A végén számos jele is volt annak, hogy Maradona több vagy kevesebb mint egy napon belül meghal. És az orvosai közül senki sem tett semmit ez ellen"

- mondta az ügyvéd.

Továbbá az ápolónő azt is furcsállta, hogy hogy a szívbeteg Maradonának agyműtétje után pulzust növelő gyógyszereket adtak. Sőt, azt is elárulta, hogy miután Maradona egy alkalommal elesett és megsérült, nem végeztek rajta se MRI-, se CT-vizsgálatot - írta a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.