Két hete, hogy megszületett a TNT énekesének első gyermeke.Az újdonsült apuka boldogsága egyszerűen leírhatatlan, ami a szülőszobában történteknek is köszönhető, hiszen Dobrády Ákos végig párja mellett volt.

"Apás szülés volt, így az első pillanattól kezdve ott voltam a párom mellett. Nem akartam semmiről sem lemaradni. Sokan mondták korábban, hogy csoda egy ilyen esemény és most már bátran mondhatom, hogy ez valóban így van! Amikor a kezemben tartottam a kisfiamat, azt az érzést egyszerűen lehetetlen szavakba önteni. Fantasztikus, hihetetlen élmény volt!" – mesélte boldogan a Ripostnak Dobrády Ákos, aki még egy plusz élménnyel gazdagodott:

Természetes szülés volt, a végén pedig én vágtam el a köldökzsinórt

Dobrády ÁkosFotó: Rostás Bianka/Life.hu

 „Nikit és Bendét három nap után haza is engedték a kórházból. Talán az első egy-két napban volt a kisfiam egy kicsit nyűgösebb, de azóta sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok, mint azt gondoltuk. Van, hogy fáj egy picit a hasa, de összességében nagyon nyugodt baba. A kórházban elmondták nekünk, hogy az első pár hétben csak az evés és az alvás tölti ki a napjait, és valóban eddig csak ez történt."