Labancz Lilla nagy álmát szerette volna Amerikában valóra váltani, de végül a színészkedés helyett másban találta meg a sikert.

Az Álom.net főrszereplőjeként nem sikerült az itthoni filmezés világába berobbannia, Labancz Lilla azonban nem adta fel álmát, Amerikába utazott 2010-ben.

Labancz Lilla 2009-ben

Elvégezte a New York-i filmakadémiát színész szakon, de két kisebb mellékszerepen kívül nem igazán volt látható hollywoodi filmekben. Mivel nagy álmát, a filmezést végleg feladta, most a színház felé kacsingat, felkérést kapott ugyanis A Gergely Theáter: Nő a tét című darabjának egyik szerepére.

Tizennyolc évesen játszottam itthon legutóbb. A próba sok kedves, régi emléket hoz vissza. Évek óta ingázok Budapest és Los Angeles között, de amikor Robi megkeresett a darabbal, és elmondta, kik játszanak még benne, azonnal igent mondtam – mesélte Labancz Lilla a Blikknek.

Labancz LillaForrás: Labancz Lilla/Instagram

Mivel Lilla kint nem színészkedik, sokakat érdekel, hogy mégis miből él? Erre ő maga is csak titokzatosan szokott válaszolni, "kinti munkaként" hivatkozik rá, de közösségi oldalán a fotóit elnézve, amik közül nem egyet profi fotós készített róla, a modellkedés lehet az, amiből finanszírozza irigylésre méltó életét.