Kiss Orsi, azaz Kisó jobban néz ki, mint valaha, de a nagy szerelem várat még magára az életében. A rádiós műsorvezető nincs rágörcsölve a párkeresésre, viszont határozott elképzelései vannak arról, milyen férfira is vágyik. 

Kisó már betöltötte a 40-et és sok támadás éri, amiért ennyi idősen még nincs családja, azonban nincs elkeseredve és hisz abban, hogy ő is megtalálja élete párját. A rádiós műsorvezetőt sok csalódás érte már az életben, így vannak már elvárásai, aminek a lovagnak meg kell felelnie. 

A műsorvezetőtársam, Kovács Áron szokta mondani, hogy túl határozott és kemény vagyok, félnek tőlem a pasik, de erre én meg azt mondom, hogy ijedős férfi nekem nem is kell. Legyen helyén a szíve annak, aki közeledni szeretne!"

- mesélte nevetve Kisó a Blikknek, aki már sokkal tudatosabb és nem akar játszmázást, taktikázást. Neki nincs már ideje egy "elvagyunk és majd kiderül, mi lesz" kapcsolatra, ő a leendő gyermekének az apját keresi. 

Szeretnék társat és tudom, hogy amikor kell, meg is érkezik az életembe, de nem regisztráltam semmilyen társkeresőre és a közösségi oldalakon sem lehet nekem csak úgy üzenetet küldeni. Úgyhogy elismerem, nem könnyítem meg a helyzetét az illetőnek, de hát mi ez ahhoz képest, hogy a szőke hercegnek a hétfejű sárkánnyal kellett megküzdenie?! Folyamatosan dolgozom, forgatok és rádiózom, így azért ha valaki szeretne, megtalál"

- mondta Kisó, aki legutóbb arról is mesélt közösségi oldalán, hogy ízületi hipermobilitás-szindrómája van, ami azt jelenti, hogy rendkívül hajlékony.