Nem hitték, hogy lehet gyerekük, most mégis babát vár a magyar színész és kedvese

Forrás: Facebook/Kocsis Dénes -
baba terhesség Kocsis Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Dénes és párja Petra régóta szerettek volna kisbabát, csakhogy a nő betegsége miatt ez nem jött össze. Most viszont szinte csoda történt, és szülői örömök elé néznek.

Az Operettszínház színészének és párjának nagy bánatukra el kellett halasztaniuk az esküvőjüket tavaly a járvány miatt. Ám idén tavasszal sikerült egybekelniük. De más öröm is érte a párt ebben az évben, ugyanis kiderült, kisbabát várnak.

Régóta szerettek volna gyereket, ám sajnos nem jött össze nekik, mivel Petránál endometriózist diagnosztizáltak. Orvosa nem javasolta neki a műtétet, ám így még kisebb esélye volt arra, hogy teherbe essen. Csakhogy a tünetei egyre súlyosabbak lettek, ezért úgy döntött, vállalja az operációt

Kocsis Dénes és párja babát várnak. Forrás: Facebook/Kocsis Dénes

A pár úszik a boldogságban, Kocsis Dénes már nagyon készül az apaszerepre. Olyannyira, hogy ebben pszichológus segítségét kérte. Ugyanis nagy rajta a nyomás, hogy elegendő időt tudjon majd a picivel tölteni, de a karrierjét is építse közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.