Hatalmas sikernek örvend az UEFA hivatalos Eb szurkolói zónája a Városligetben. A helyszín szóvivője, Dr. Csisztu Zsuzsa a Life.hu-nak többek között arról is mesélt, hogy mitől különleges a Fan Zone, miért érdemes kilátogatni, továbbá azt is elárulta, mennyi sör fogyott eddig és eddig milyen nézőszámot könyvelhetnek el a szervezők.

"Az eddig eltelt idő alatt több mint százezer látogatója volt a szurkolói zónának, itt a Városligeti Műjégpálya területén és csak azon a két napon, amikor játszott a magyar válogatott a Puskásban a portugálok, aztán a franciák ellen, több mint hatvanezer ember jött be" - árulta el Csisztu Zsuzsa, majd hozzátette.

 "Hát azért a sör is fogyott rendesen, több mint ötvenezer korsóval, ami azt hiszem, hogy helytálló, hiszen hőségriadó van" - tette hozzá a szóvivő.

 

Egy helyen minden, ami foci Eb!
Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.