Sharon Stone nagy feltűnést keltett azzal, hogy egy interjúban azt állította, hogy a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streepet túlértékelik a filmiparban. 

Az Elemi ösztön sztárja azt állította, hogy sok színésznő van, aki legalább annyira jó színésznő, mint Meryl Streep, csak épp soha nem kapták meg azt a hírnevet vagy elismerést - írja a Daily Mail.

Én sokkal tökösebb vagyok, mint Meryl, és biztos vagyok benne, hogy ő is ezt mondaná. Meryl nem lett volna jó az Elemi ösztönben vagy a Kaszinóban. Én jobb voltam benne. Tudom. Ő is tudja"

- nyilatkozta Sharon Stone, aki szerint a média alakította úgy, hogy megtiszteltetésnek számít, ha valaki együtt dolgozhat Meryl Streeppel.

Sharon StoneForrás: AFP/Jean Christophe Magnenet

Azt gondolom, hogy Meryl elképesztően csodálatos nő és színésznő. De véleményem szerint, őszintén szólva, vannak olyan színésznők, akik ugyanolyan tehetségesek, mint Meryl Streep. A teljes Meryl Streep ikonográfia része annak, amit Hollywood a nőkkel tesz. Viola Davis ugyanannyira jó színésznő, mint Meryl Streep. Emma Thompson. Judy Davis. Olivia Colman. Kate Winslet. De ha azt mondod, Meryl Streep, mindenki hanyatt vágja magát"

- tette hozzá Sharon Stone, aki bár nem nyert három Oscar-díjat, mint Mery Streep, 63 évesen is elképesztően jól néz ki.