Egy forró fotót és egy meglepő vallomást tett közzé közösségi oldalán Vass Zita modell, aki azt követően lett ismert, hogy a mexikói Palyboy címlapján szerepelt.

"Más is álmodozott arról, hogy egyszer egy drogbáró felesége lesz, vagy csak én?" - írta a szexi fotóhoz, amin fehérneműben számolgatja a pénzt.

Vass Zita egyébkén San Diegóban él, remekül beszél magyarul, édesanyja szépségkirálynő volt, édesapja repülőmérnök. Szülei a 80-as években települtek ki Amerikába. 10 éves kora óta modellkedik, de 16 éves korában érkezett meg hozzá a várva várt siker, amikor az utcán meglátta egy modellügynök. Nagyon fontos számára a származása, szüleivel tartják a magyar szokásokat. Rendszeresen magyar étel kerül az asztalra, Zita a csirkepaprikás remekül készíti.

Mostanság világmárkák modelljeként dolgozik, korábban több filmszerepet is kapott. 2009-ben szerepelt a Két pasi meg egy kicsiben és a Kaliforgia című sorozatban is, ami lehetőségek kapuit nyitotta meg előtte. A legnagyobb álma, hogy ő legyen az első magyar Bond-lány.