Hetvenmillióan kedvelik az influenszert, aki úgy parodizál, hogy meg sem szólal - Videó

Khaby Lame néma némaság influenszer paródia parodizálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Khaby Lame munkásságáért rajong az internet népe. Az influenszer videói óriási népszerűségnek örvendenek, és alkotásait képtelenség kibírni nevetés nélkül.

Az Olaszországban élő Khaby még a koronavírus-járvány alatt veszítette el munkahelyét, szabaidejét pedig szomorkodás helyett azzal töltötte, hogy tartalmakat gyártott a különböző közösségi oldalakra. A 21 éves fiatal mára az internet egyik legnépszerűbb influenszere lett, pedig videóiban meg sem szólal.

Ha össze kellene foglalni, mit csinál ő, talán azt lehet mondani, hogy a lehető legegyszerűbben próbálja megmutatni a dolgok megoldását, és rávilágít arra, hogy teljesen felesleges mindent túlbonyolítani, és legtöbbször a legkönnyebb, legésszerűbb út a legjobb.

@khaby.lame

Fratello la semplicità è sempre una buona scelta! Bro simplicity is always a good choice! #LearnWithTikTok #LearnFromKhabi

♬ suono originale - Khabane lame

A 21 éves netes sztárt a TikTokon 77 millióan, Instagramon pedig 25 millióan követik, valósággal meghódította a netezők szívét. Bemutatkozásában röviden és tömören ezt írja:

Ennél jobban mi sem tudnánk összefoglalni munkásságát, sokatmondó arckifejezése és a videók mondanivalója ugyanis garantáltan mosolyt csal az arcokra.

@khaby.lame

Bro, I’m already at lunch Bro, Sono già al pranzo #t#omuchtime #t#roppotempo#le#arnfromkhaby #le#arnwithtiktok

♬ suono originale - Khabane lame

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.