Berki Mazsi: „Nem fogok otthon dögleni a négy fal között"

Forrás: Facebook/Berki Renáta -
komment Berki Mazsi terhes edzés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi pocakosan is edz, ez pedig sok követőjénél kiveri a biztosítékot. Nem kell félteni, visszavágott az okoskodó kommentelőknek.

Lábsúlyos, guggolós fotót posztolt Berki Mazsi Instagram-oldalán, a rajongók persze rögtön aggódni kezdtek a baba egészségéért.

Mazsi hamar megnyugtatott mindenkit, hogy egy szülésznővel edzett, aki jóváhagyta az alacsony intenzitású mozgást. Volt, aki nem elégedett meg a válasszal és ragaszkodott hozzá, hogy Berki Krisztián kedvesének inkább pihennie kellene.

Mazsi nem hagyta szó nélkül:

„ Azt nem tudom valóban, hogy az ilyen típusú emberek, mint te is, minek követ?! Nem kötelező követni és az életemről se kell tudomást venned. Foglalkozz a tiéddel, és egy kis pozitivitás sem árt! Minden jót! Pihenj! Én nem fogok otthon dögleni a négy fal között, mindig is aktív életet éltem és ezután sem lesz másképp, hacsak a baba meg nem követeli!"

A helyes kismama biztos többször is átgondolja mit csinál és mit nem, hiszen a terhessége elején akadtak egészségügyi problémái. A részletekért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.