Cameron Clappnek tinédzser korában változott meg az élete. A fiú barátaival iszogatott, majd leszakadt a haverjaitól és a síneken aludt el. A vonat három végtagját amputálta, azonban nem adta fel, és elképesztően aktív életet él.

Cameront 2001-ben ütötte el a vonat: térd felett amputálni kellett mindkét lábát, valamint vállánál a jobb karját. Az orvosok akkor azon is meglepődtek, hogy a tini túlélte a balesetet, és azt mondták, soha többé nem fog tudni járni. A srác ma már a harmincas éveit tapossa, és jócskán rácáfolt a szakvéleményre: úszik, jár, sőt, még le is diplomázott.

Amikor a baleset történt, Cameron 15 éves volt. Ő és barátai a szeptember 11-i terrortámadás áldozataira emlékeztek, és az ő tiszteletükre ittak, amikor a tragédia történt. A srác leszakadt a barátaitól, és a közeli vasúti síneken aludt el, ahol egy arra járó tehervonat áthajtott rajta. Cameron semmiképp nem akart  kerekesszékben élni, és egy protézisgyártó cég felajánlotta neki, hogy vegyen részt egy kísérleti programban -írja a Bors.

A srác jelenleg egy mikrochipekkel vezényelt gépet visel a lábai és a karja helyén, amiknek a segítségével teljes életet él.

"Két évbe telt, mire biztosan tudtam állni a protézisen"

-mondta a hangerclinic.com-nak a fiatal srác, aki most is aktívan sportol. Instagram-oldala erőt ad azoknak, akik hasonló tragédiát éltek át, mint ő.