Rubint Rékát megalázták: "Genetikai selejtnek minősített"

Rubint Réka Positano Schobert Norbi születésnap testnevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Positanóba vitte születésnapi meglepetésútra Schobert Norbi Rubint Rékát. A fitneszmamit lenyűgözte a csodás olasz táj, közösségi oldalain meg is mutatta követőinek, mi mindent látott, majd egy személyes hangvételű posztban arról írt, mi volt az, ami elindította az úton. 

"A mikor kislány voltam, álmodni sem mertem ilyen gyönyörű helyről. Amikor 15 évesen a testnevelő tanárom 'genetikai selejtnek' minősîtve meg akart buktatni, felcsillant a szemem! Bebizonyîtom és Megmutatom, hogy több vagyok, mint egy 'elégtelen'. 19 évesen Budapestre kerültem ès hosszú éveken át heti 35-40 aerobic edzést tartottam ... ha nincs a tesitanárom, ez sincs. Ha nincs a hitem és a semmilyen akadályt nem ismerő elszàntsàgom ... nincs semmim. Hiszem és tudom, hogy minden okkal , és minden èrtünk történik! ... és a kitartò, következetes munka, mindig meghozza az eredményt!" - írta a képhez Réka.

A fitneszmami és családja imádnak világot látni, legutóbb ő lepte meg fiát, Norbikát egy hasonlóan varázslatos utazással, amely nem várt meglepetéseket is tartogatott számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.