Ilyen cuki fotót ma még nem láttál: így szurkolt a 7 éves György herceg az angoloknak - Fotó

fotó foci Eb 2021 királyi család szurkolás György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétéves György herceg igazi focirajongó: szüleivel, Katalin hercegnével és Vilmos herceggel az Anglia-Németországon szurkolt az angol csapatnak a Wembley stadionban.  

A hétéves herceg ugyanolyan elegáns volt, mint édesapja, sötétkék öltönyt és nyakkendőt viselt a focimeccsen. Györgynek ez volt az első nyilvános szereplése 2021-ben. Az ifjú herceg július 22-én tölti be nyolcéves korát. Gyerekkoráról nem sokat tudni, mivel szülei mindent megtettek azért, hogy gyermekeiket a királyi életük ellenére is védjék a nyilvánosság elől. - írja az Elle.

Állítólag a hercegi pár még azt is titkolja a kis György herceg elől, hogy egyszer majd király lesz, ezzel is biztosítva, hogy a lehetőségekhez képest normális gyerekkora legyen.

Az viszont biztos, hogy a kisfiú nagyon örült az angol csapat góljainak: a végeredmény végül 2-0 lett az angolok javára. Mivel édesapja, Vilmos herceg, az Angol Labdarúgó Szövetség elnöke, így nagy eséllyel láthatjuk majd további focimeccseken is.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.