Elhalmozták ajándékokkal, mégis magányos volt: így zajlott Diana utolsó születésnapja

Forrás: AFP -
utolsó születésnap rajongók Diana hercegnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegné egyedül ünnepelte utolsó születésnapját, mivel gyermekei bentlakásos iskolában voltak. De Diana egyáltalán nem bánta, jobban szeretett adni, mint kapni. 

Diana egyedül töltötte utolsó születésnapját rengeteg virágcsokor és üdvözlőlap társaságában. Csak délig 300 kártya érkezett az irodájába és még több tucat speciális csatornákon keresztül. Virágokkal is elárasztották a szívek hercegnőjét: már 70 csokrot számolt össze a személyzet, amikor inkább felhagytak a számlálással - írja a Daily Mail.

Dianának válása óta rengeteg hódolója volt. Teddy Forstmann, aki feleségül is kérte, három éven át hetente egyszer küldött neki virágot. Amikor néhány héttel később értesült Dodi Fayed-del való kapcsolatáról, állítólag felhívta a hercegnőt, és viccesen azt mondta neki, hogy le fogja vetni magát a Brooklyn-hídról. David Tang, a hongkongi üzletember is küldött csokrot, aki mind Károly herceggel, mind Dianával szoros barátságot ápolt.

Diana rengeteg üdvözlőlapot és virágcsokrot kapott 36. születésnapjára. Forrás: AFP

Ajándékai között szerepelt Gulu Lalvani, a Binatone technológiai cég indiai alapítójának legújabb videokamerája is. A férfi alig néhány héttel korábban elvitte táncolni a hercegnét Annabel Mayfair éjszakai klubjába, és felajánlotta neki, hogy Thaiföldön használja luxusotthonát a nyári vakációjára.

Az egyik ajándék, amelyet meg akart tartani, de úgy érezte, nem lehet, egy lenyűgöző fehér Lacroix ruha volt. Diana szívesen megtartotta volna, de tudta, ha nyilvánosság előtt viselte volna, akkor sok kritika érte volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.