22 év után került elő a lány füléből valami, amiről senki nem tudott - Videó

videó fül Tiktok fültisztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves Jordan TikTok-oldalán osztotta meg követőivel, milyen furcsaság történt vele...

Jordan elég bizarr esetről számolt be követőinek. A lány megfázott, orvosa pedig úgy döntött, kimossa a fülét. Ekkor derült ki, hogy a lánynak 4 éves kora körül egy tubust ültettek a fülébe. Ez a vékony csövecske azt a célt szolgálja, hogy megvédje azoknak a gyerekeknek a fülét, akik gyakran esnek át a fertőzéseken.

Csak hogy ennek a tubusnak a behelyezéséről mindenki megfeledkezett, és 22 év után, teljes pompájában, némi fülzsírral körülvéve került elő.

Amikor a doki kivette a füléből, Jordan majdnem sokkot kapott, és a furcsa történetet TikTok-oldalán osztotta meg -szúrta ki a nuus.

A héten adtunk hírt arról is, hogy egy TikTok-videónak köszönhetően bukott le a férfi, aki oroszlánt tartott háziállatként, de egy másik férfiről is írtunk, aki olyan, akár egy bagoly, és 180 fokban képes hátra fordítani a fejét.

@dogs_over_ppl

##greenscreen At least it wasn't a bug. I had no idea it was possible to hear this well I'm 26 for reference

♬ Oh No, Oh No, Oh No No No Song - Tiktok Remix - Tik tok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.