A nők nagy része azért küzd, hogy minél tökéletesebb legyen a hátsója, most pedig az is kiderült, melyik típusú feneket szeretik a magyarok.

Egy popsi sokféle lehet: kemény vagy puha, feszes vagy ernyedt, nagy vagy kicsi, és még sorolhatnánk. A trendek egyértelműen azt mutatják, hogy a legjobb hátsója annak van, akit kerek, és feszes popóval áldott meg a sors. Ezt a tényt egy 700 fős felmérés eredménye is alátámasztja.

Sokan azt hiszik, a genetikájukból adódóan nem képesek kerekebb feneket elérni, pedig megfelelő edzésmódszerrel bárki szert tehet feszesebb popsira – írta közleményében a felmérést készítő Tótfalusi Alexa. A felmérést végző tréner szerint érdemes foglalkozni a fenék formálásával.

A kerek és feszes fenék a kedvező esztétika mellett rengeteg egészségügyi előnnyel is jár, hiszen csökkenti a sérülések és fájdalmak kockázatát, elősegíti a testtartás javulását, megkönnyíti a mindennapi mozgást, növeli a fizikai teljesítményt és serkenti az anyagcserét

-mondta Alexa a Blikknek.

Ha már a popókról beszélünk, had említsük meg Kim Kardashian hátsóját, aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy hátsójának külön Instagram-profilt szentelt egy rajongó. 

A trendek azt mutatják, hogy a legjobb hátsója annak van, akit kerek és feszes popóval áldott meg a sors.Forrás: Shutterstock