Fiatal rendőrnő vesztette életét egy balesetben: szolgálatba indult, amikor megtörtént a tragédia

rendőrnő baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal rendőrnő életét vesztette a Kecel és Soltvadkert közötti 54-es úton történt balesetben. A keceli rendőrnő a család furgonjával indult szolgálatba, a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltségre, ahová azonban nem érkezett meg. Autójával lesodródott az útról, majd egy fának csapódott, melynek következtében a kórházban elhunyt.

A két település között vezető úton a rendőrnő - eddig tisztázatlan okok miatt - , fékezés nélkül letért az útról és a jobb oldali árokba hajtott, majd pedig egy fának csapódott. A rendőrség nyilatkozata alapján a nőt sikerült kiszabadítani a roncsok közül, ezt követően pedig súlyos sérülésekkel a kecskeméti kórházba szállították, ahol azonban elhunyt - írja a Tények.hu.

A Zsaruellátó nevű jótékonysági szervezet oldalára folyamatosan érkeznek az együttérző kommentek.

„Tizenhárom éve viselem az egyenruhát, volt sok tragédia és volt sok szép is! De neked pici lány csak annyit mondok! Köszönöm a szolgálatod!!!!! Vigyázz mostantól fentről ránk!" - szólt hozzá a bejegyzéshez az elhunyt rendőrnő egyik kollégája.

Kapcsolódó cikk: Baleset történt Kecskemét közelében: egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.