Holtan esett össze esküvőjén a 11 gyerekes apa: már nem tudta kimondani az igent

Forrás: shutterstock -
esküvő meghalt rák vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete szerelmét készült elvenni a 11 gyermekes édesapa, amikor az oltárnál rosszul lett, majd meghalt. Felfoghatatlan tragédia, aminek minden szerette szemtanúja volt.

Paul Wynn és szerelme 21 éve alkottak egy párt, 11 gyermekük született. A férfi szerette volna hivatalosan is összekötni életét szerelmével, de ez már nem adatott meg számára- írja a Daily Star.

A vőlegény az oltárnál állt, menyasszonya a padsorok között már felé tartott, amikor hirtelen rosszul lett, összeesett és meghalt. Hiába rohantak a rokonok, hogy segítsenek neki, nem tudták megmenteni.

A boldogító igen előtt hunyt el a vőlegény Forrás: shutterstock

Paul Wynn 8 nappal korábban kapott lesújtó diagnózist az orvosátó: hasnyálmirigyrák, ami már áttétet képzett a tüdejében és a májában is. Hiába lett volna bármiféle kezelés, 6 hetet jósolt neki az orvos. Mivel ekkor már tervezték az esküvőt, előrébb hozták az időpontját, mert Paul mindneképp szerette volna elvenni szerelmét. Ez azonban nem adatott meg neki.

Kapcsolódó cikk: Öngyilkos lett az édesapa, mert azt hitte, hogy meghalt az állapotos menyasszonya

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.