Erzsébet királynő Meghan hercegné brit királyi család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry eddig is sok borsot tört a családja, főleg nagymamája, II. Erzsébet királynő orra alá, és úgy tűnik, ezzel a szokásával már sosem hagy fel.

Harry és Meghan nem titkolták, hogy nem értenek egyet a királyi család szigorú szabályaival, sokszor nem is tartották be azokat.

Harry és Meghan Forrás: CBS

A királyi családban nem ők az elsők, akik szerettek volna kitörni, hiszen már Diana hercegné is több olyan dolgot tett, amivel fel tudta bosszantani az uralkodó család tagjait. Úgy tűnik, hogy fia, Harry anyja habitusát örökölte.

Nemrégiben az verte ki a biztosítékot Erzsébetnél, amikor Meghan melltartó majd harisnyanadrág nélkül jelent meg egy fontos hivatalos rendezvényen.

A pár nyilvános ölelkezései és csókváltásai pedig teljesen felrúgták a királyi etikettet. Valószínű senki sem felejti el, azt az ominózus esetet, amikor ajótékonysági pólóverseny megnyerése után a herceg még szenvedélyesen meg is csókolta Meghant.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.