Nem csillapodik a háború a királyi családban: Harry herceg máris visszatért az Egyesült Államokba

Forrás: AFP/Dominic Lipinski -
királyi család Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg máris visszatért Amerikába, úgy tűnik, hogy a várva várt békülés nem következett el Diana születésnapján.  

Úgy néz ki Diana hercegné születésnapja sem hozta el a várva várt békét fiai, Vilmos és Harry herceg között. Július elsején Harry hazautazott Angliába, hogy együtt avassák fel a bátyával édesanyja, Diana hercegnő hatvanadik születésnapján a róla készült szobrot.

Sokan abban reménykedtek, hogy ez majd elhozza a várva várt békét a két fivér közt, ám az avatás után nem sokkal Harry haza is tért Amerikába. A trónörökös és öccse viszonya akkor romlott meg igazán, amikor Harry feleségül vette Meghan Markle színésznőt, akit a sógora nem igazán zárt a szívébe.

Vilmos és Harry a szobor leleplezésének pillantában. Forrás: AFP/Dominic Lipinski

A királyi család egyik informátora szerint Harry még mindig kívülálló a családban. Annak ellenére, hogy az esemény gondtalanul lement, az ott tanusított viselkedésük csak a show része volt. Harry és Vilmos kizárólag az édesanyjuk emlékének megőrzése miatt találkoztak - írja a Daily Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.