Hiába került fehér zónába a magyarok egyik kedvenc nyaralóhelye, a helyiek még mindig félnek a koronavírustól

olasz járvány Olaszország COVID-19 koronavírus vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olaszország a koronavírus egyik legjobban sújtott területe volt. A járvány életeket, családokat tett tönkre, és szó szerint borzalmassá tette az emberek mindennapjait. 

Az utcák üresen, az éttermek, üzletek bezárva néztek farkasszemet a járvánnyal hosszú időn keresztül, most azonban újra turisták lepték el az országot.

Olaszország a magyarok egyik legkedveltebb üdülőhelye, ami nem csoda, hiszen a lenyűgöző látnivalók, a tengerparti városok, az olaszos konyha, és a csodás strandok úgy vonzzák a turistákat, akár egy óriási mágnes. Szalai Nóra elmondta, hogy június 28-a óta az egész ország fehér zónába került, ami azt jelenit, hogy már majdnem minden nyitva van, és a maszkhasználat sem kötelező.

- nyilatkozta egy éttermi dolgozó.

-mondta egy bolti eladó.

Nos, nem csak a turisták, de a magyar hírességek is Olaszországot választották. Görög Zita fürdőruhában süttette magát az olasz tengerparton, de Gelencsér Timi is a tengerben állva mutatta meg magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.