45 kilótól szabadult meg a kétgyermekes édesanya, hogy elkerülje az agyműtétet

édesanya agyműtét fogyás átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes édesanya, Clare Johnson alatt nemrég még 127 kilót mutatott a mérleg, azonban mostanra 45 kilótól szabadult meg, mindezt azért, hogy elkerüljön egy agyműtétet.

A 30 éves Clare Johnson egészségi állapota rendkívül rossz volt, miután volt pasija miatt az evésbe temetkezett, aki azért hagyta el, mert túl kövérnek tartotta.

A kétgyermekes édesanya élete azonban egy pillanat alatt megváltozott, amikor kiderült, hogy egy ritka szindróma miatt túl nagy az agyában a nyomás, amin a súlyfeleslege csak tovább ront.

A betegsége miatt az édesanya többször képtelen volt felkelni az ágyból erős migrénje miatt és állandóan gyógyszert szedett, hogy enyhítse a fájdalmát. Az orvosok döntés elé állították: vagy lefogy, vagy meg kell műteni. Clare ekkor úgy döntött, hogy az egészsége mindennél fontosabb és életmódot vált - írja a Mirror.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Elkezdett rendszeresen, heti 3-4 alkalommal edzeni és odafigyelt az étkezésére, aminek köszönhetően a testsúlya majdnem negyedétől megszabadult, 45 kilót fogyott és az 52-es ruhaméretét, 38-asra cserélte. A környezetének is szembetűnő a változás, sőt, még az exe is felkereste az édesanyát.

"Az exem mondta, hogy milyen jól nézek ki, de azt válaszoltam, ez a hajó már elment"

- mondta Clare, akire azóta már rátalált a szerelem és boldogabb, mint valaha.

Ez is érdekelhet: Így változott meg az élete a 160 kilós srácnak, aki 9 hónap alatt 90 kilót fogyott

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.