A kétgyermekes édesanya, Clare Johnson alatt nemrég még 127 kilót mutatott a mérleg, azonban mostanra 45 kilótól szabadult meg, mindezt azért, hogy elkerüljön egy agyműtétet.

A 30 éves Clare Johnson egészségi állapota rendkívül rossz volt, miután volt pasija miatt az evésbe temetkezett, aki azért hagyta el, mert túl kövérnek tartotta.

A kétgyermekes édesanya élete azonban egy pillanat alatt megváltozott, amikor kiderült, hogy egy ritka szindróma miatt túl nagy az agyában a nyomás, amin a súlyfeleslege csak tovább ront. 

A betegsége miatt az édesanya többször képtelen volt felkelni az ágyból erős migrénje miatt és állandóan gyógyszert szedett, hogy enyhítse a fájdalmát. Az orvosok döntés elé állították: vagy lefogy, vagy meg kell műteni. Clare ekkor úgy döntött, hogy az egészsége mindennél fontosabb és életmódot vált - írja a Mirror.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

Elkezdett rendszeresen, heti 3-4 alkalommal edzeni és odafigyelt az étkezésére, aminek köszönhetően a testsúlya majdnem negyedétől megszabadult, 45 kilót fogyott és az 52-es ruhaméretét, 38-asra cserélte. A környezetének is szembetűnő a változás, sőt, még az exe is felkereste az édesanyát.

"Az exem mondta, hogy milyen jól nézek ki, de azt válaszoltam, ez a hajó már elment" - mondta Clare, akire azóta már rátalált a szerelem és boldogabb, mint valaha.

Ez is érdekelhet: Így változott meg az élete a 160 kilós srácnak, aki 9 hónap alatt 90 kilót fogyott