Szerelmes nyaralás: így öleli barátnőjét Szoboszlai Dominik - Fotó

párkapcsolat magyar labdarúgó válogatott szerelem foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tombol a szerelem Szoboszlai Dominik, magyar válogatott labdarúgó és csodaszép teniszező kedvese, Gécsek Fanni közt. A focista barátnője, Fanni egy szerelmes fotót osztott meg a követőivel Instagramján.

Az RB Leipzig magyar válogatott játékosa, Szoboszlai Dominik a hét elején jelentett be, hogy végre felépült szeméremcsont-gyulladásából. Emiatt ki kellett hagynia a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságot.

Most viszont vége van az a rehabilitációnak, így a 20 éves magyar középpályás meseszép párjával, Gécsek Fannivalejtőzött egy kicsit a Balatonon. A pihenésről Fanni tett fel egy fotót Instagram oldalára. A képek tanúsága alapján a fiatal pár jól érzi magát egymás társaságában - írja az Origo.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.