"A testem nem olyan, amihez hozzá vagyok szokva" - az Exatlon sztárja nem volt kibékülve magával

fogyás testsúly Buzás Dorottya Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon sztárja elégedetlen mostani alakjával. Szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy visszanyerje régi formáját. 

Az egykori Kihívó az Instagramon vallott arról, mennyire megváltozott a teste a verseny alatt.

"Szerintem a mai társadalomban, ahol nagy részben a külsőségek uralják a világot, és a belső háttérbe szorul, az önelfogadás és önszeretet nagyon penge élen táncoló téma. Abban biztos vagyok, hogy sok mindenkit foglalkoztat. Az egyik legfőbb dolog amit megtanultam kint, hogy hogyan kell szeretni magam. Milyen érzés ha nem úgy néz ki a testem ahogy eddig, vagy nem úgy reagál ahogy azt én szeretném.

Nagyon sokáig bántott, és emésztett az érzés hogy a testem nem olyan amihez hozzá vagyok szokva, átalakult, a mérleg nyilván többet mutatott,


Egy ideig tudtam, hogy mi az amiben változtatnom kell, megtettem a lépéseket, de valahogy mégis azt éreztem ugyanott tartok... Idáig sok-sok belső harcot vívtam, majd rájöttem hogy mindent megtettem amit a körülmények engedtek, azonban ha a külső tényezők által nem úgy történik minden, ahogy én azt eltervezem, nem hibáztathatom és bánthatom magam"
Instagram-posztjában

Dóri elhatározta, hogy szépen lassan szeretné visszanyerni a régi formáját. Már nem szeretné bántani magát amiatt, hogy az Exatlon alatt felszaladt rá pár kiló. A verseny alatt sokszor könnyekben kitörő lány jelenleg azon dolgozik, hogy megfelelő étkezéssel és edzéssel visszaszerezze régi alakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.