Magyar sztárok, akik alig húsz évesen lettek édesanyák

édesanya blogbejegyzés Csobot Adél szülő Nyári Dia magazin Pintér Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülővé válásra igazán nem lehet felkészülni sosem. Vannak nők, akik már kislány korukban tudják, hogy fiatal anyukák szeretnének lenni, mások biztosak benne, hogy csak a harmadik X után akarnak csak visszavonulni a bölcső mellé. A hazai sztárok között több olyan anyukát is ismerünk, akik nagyon fiatalok voltak, amikor megszületett az első gyermekük.

Nagyanyáink idejében az volt a megszokott, ha tizennyolc-húsz évesen a lányokból feleségek és édesanyák lettek. A szüleink és az utánuk következő generációk fiatalságának idején ez a szám egyre inkább kitolódott. A legtöbb nő, a húszas évei végén és a harmincas évei elején szülte meg az első gyermekét.

Ma, amikor az Insta mamik korszakát éljük, újra több olyan anyukával találkozunk, akik akár már húsz évesen az anyaságot választotta. A hazai sztár mamik között is több olyat ismerünk, akik fiatalon lettek édesanyák, és azóta is azt vallják, hogy tökéletes döntést hoztak.

Pintér Ada,

nemrégiben adott életet harmadik gyermekének. Ám az egykori VIVA TV-s műsorvezető 2006-ban 23 éves korában lett először édesanya, amikor megszülettek az ikrei Bálint és Bence. A fiúk apukájával Timóval azóta külön váltak és egyedül nevelte fel őket. Ada egy ideje Németországba helyezte a család székhelyét, és immár a nagycsaládosok mindennapjait élik.

Csobot Adél

szinte még gyerek volt, amikor egy tehetségkutatónak köszönhetően megismerte az ország, ő pedig a műsornak köszönhetően megismerte szerelmét, Istenes Bencét. Adél sosem titkolta, hogy mindig fiatalon szeretett volna édesanya lenni. Őt is fiatalon szülte az anyukája ezért ma sokkal inkább barátnői, mint anya-lánya kapcsolat van köztük. Az 1994-es születésű énekesnő, 2016-ban azaz, 22 évesen adott életét első gyermekémek, aki az Istenes Nátán nevet kapta. Azóta pedig született még egy gyönyörű kisfiuk.

Nyári Dia

a gyönyörű színésznő egy show műsorban elárulta, hogy amikor megismerte jövendőbeli férjét szinte azonnal úgy érezte, hogy ő az a férfi akinek örömmel szülne. Dia és Dani kapcsolata valóban mesébe illően alakult, és a gyermekáldás is rövid időn belül megérkezett. Dia 23 éves volt, amikor megszületett a kis Zétény, akinek a második születésnapján ő és szerelme Dani kimondták egymásnak a boldogító igent.

Cooky és felesége Debóra

között 27 év korkülönbség van. Ez elsőre ugyan soknak tűnik, de a házaspár tökéletesen kiegészíti egymást. Ráadásul két csodaszép kisfiú büszke szülei. Cooky 48 éves volt, amikor 21 éves szerelme megajándékozta az első kisfiukkal, akit rá közel két évre követett egy öcsike is. A rádiós imádja a feleségét, és nagyon büszke a csodaszép családjára.

Darai Andrea

akit csak Kasza Tibi párjaként mindenki Manker néven ismer 26 éves volt, amikor világra hozta kislányukat. A szülők nem titkolják, hogy ekkor már nagyon várták, hogy összejöjjön a baba, és semmire sem cserélnék el a szülői élet örömeit.

Kasza Tibi és Darai Andrea Forrás: Facebook/Kasza Tibor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.