Tóth Gabi házasság Krausz Gábor játék házas Hannaróza énekesnő szem sztármami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos énekesnő élete teljesen megváltozott amióta édesanya lett. Kislánya boldogsága mindennél fontosabb a sztármami számára.

A kis Hannaróza bearanyozza a Krausz házaspár életét.Gabi és férje, Gábor élete legboldogabb időszakát éli, hiszen lányuk Hannaróza Mária teljessé tette az életüket.

Gabit az is örömmel tölti el, hogy a hosszas leállás után egyre többet állhat színpadra és hamarosan a TV2 képernyőjén is láthatjuk.

Ám most úgy tűnik, hogy egy ártatlan játék közben veszélybe került az élete, hiszen ezt a képet és szöveget osztotta meg az Insta oldalán a csillagszemű művésznő.

Amikor a gyereked erre vágyik és így akar látni, akkor hááát ..... De!!Ha nem vagyok elég ügyes és kiesik a "csillagszemem" akkor "armageddon" lesz a javából,szóval úgy szorítom oda , mintha az életem múlna rajta ♀️ ❤️A lényeg, hogy ő vehesse ki a formát .. nektek is szép napot

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.